Aug 29, 2013, 3:17 PM

Приятелко – прости 

  Poetry » Love
1117 0 2

          ПРИЯТЕЛКО – ПРОСТИ

 

 

Приятелко любима моя,

прости ми, че те нараних,

че прелъстих го във пороя

и надеждите ти разруших!

 

Прости ми, че му се отдадох,

че той пред тебе, мен избра!

Прости, че подло те предадох!

Но съдбата сякаш ни събра!

 

Зная, че да ми се сърдиш ти не можеш,

не би ме упрекнала дори.

Как искам чувствата си в ред да сложиш.

Обичам те! Не ме кори!

 

Прости, че чувствата ти нараних!

Прости, че неволно те предадох!

Прости, че с теб не се съобразих,

а на страстта порочно се отдадох!

© Иванка Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доста подло и нечестно ! Това не е приятелство !
  • Все пак няма как да е неволно... иначе лирическата нямаше да имаш повод да търси прошка, нали?
Random works
: ??:??