Sep 6, 2009, 9:15 PM

Приятелство 

  Poetry
963 1 3

Приятелство
Приятелството е
вълшебство споделено.
То е цвете ароматно,
полъх на невинността.
Приятелството е единствен остров
в море от самота.
То има сила по-голяма
от всеки предразсъдък и обида.
Приятелство - по-нужно от вода.
Приятелство - по-скъпо от вина.
Приятелство - по-нежно от сатен.
Приятелство - по-чудесно от дъга.
Приятелство - по-блестящо от звезда.
Ти с приятел споделяш
всяка беда и
всяка сълза,
и всяка игра,
и всяка усмивка,
и всеки рефрен.
А приятел споделя ти от всеки момент
по малко тъга,
красота и любов.
Уморени и разбити
разказвате съдбите си
и в един прекрасен миг
отново сте същите.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??