Jun 17, 2007, 12:28 PM

Призив 

  Poetry
411 0 3
 

Призив



Дари ми туй, което ми принадлежи

и тъй ще станеш много по-богата.

Измий душата си, наплюта от мухи,

за да откриеш вътре светлината.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??