Нощем тихо плача под сиянието на бялата луна,
нежност и невинност галят моята снага.
В малка капка се събират всички мои страхове,
мечти и мисли раздират моето сърце.
Стоя безмълвно, дишам и летя,
пред луната скъпоценна падна моята сълза в бяла сияйна светлина.
© Смилена Михалева All rights reserved.