Jan 3, 2019, 11:19 AM

Признание 

  Poetry » Other
685 3 6

Бих искал да съм най-добрият
и най-достойният, а виж ме:
нощта не стига да те скрия,
денят не стига да те мисля.

 

Бих искал да ти бъда всичко,
за теб роден – със теб наказан.
Аз винаги съм те обичал,
не се научих да го казвам.

 

Такова глупаво театро.
Ще искаш ли да ти разправям
от приказката, на която
не знам началото, ни края?

 

Сега за нищо нямам сили.
Изпи ги някаква тревога.
Сега – децата да са живи.
Не искам повече. Не мога.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??