Jan 9, 2005, 11:14 AM

Признание 

  Poetry
1024 0 7
През тих следобед- в длани празни
несподелената неделя се топи.
Признавам само този празник:
ТИ!
Във цялата пластмасова нетрайност
на делнично напрегнатите дни,
признавам само тази вярност:
ТИ!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??