Aug 5, 2009, 10:44 PM

Признание 

  Poetry » Love
732 0 4

Вечер, пълна с толкова много мечти,
аз се спрях на твоя нежен пристан,
за да изрека всичко онова, което не ти казах!
Тази вечер ще направя своето признание!


Много дълго изгубил пътеката към любовта,
аз бях сам и някак си безразличен към всичко!
Но ти появи се в моя еднообразен и сив живот,
за да ми дариш всичко онова, което бях забравил!


Обичам те! Това е моето най-злокобно признание,
от което пазех сърцето и разума си во веки!
Обичам те! По-силно е от този път
и искам да го изрека пред всички в този миг!

Липсва ми всичко онова, което изживях с теб!
Липсва ми начинът, по който ме гледаш,
докато усмивката ми се изчервява, като те види!
Липсва ми всичко, свързано с теб!

Сега си далече от мен и моето сърце,
но не знам нищо аз за теб, мила моя!
Но знам, че в сърцето ми изгради си храм,
който само ти можеш да разрушиш!

Не знам къде си и с кого си ти сега,
но знам, че в моето сърце ти си вече!
Обичам те, толкова много и искрено,
че в нощите идваш ти като нечакан гост!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • С Нели и Дора.
  • Понякога е много трудно да признаеш дори пред себе си истината!Хубаво е,че си намерил смелост да кажеш на глас "Обичам те"!
  • Прекрасно признание! Много красиво и нежно написано...Идеята за единствената, най-скъпата, вечната любов..Колко неизречени думи остават след нас...Колко красиво може да звучи един влюбен мъж !

    п.с. Интересно ми е, че си избрал жанра на поезията, а не на есето или прозата... наистина би било по-подходящо...
  • разделянето на текста на четиристишия не го прави "поезия".
Random works
: ??:??