Jan 12, 2008, 11:14 AM

Признание 

  Poetry
798 0 2


Не те обичах, чуй ме,
не те обичам и сега.
Аз свикнах да живея бурно,
на туй научи ме дъжда.
И всяка капка, тъй невинна,
убивала е чувствата във мен
и редом със дъждовната магия
превърнах се в камък аз студен.
Не те обичам, разбери,
но не мисли, че не познавам любовта.
Преди обичах до полуда,
сега дъждът пленил е моята душа.
Признавам, нямах сили да ти кажа,
затуй вървях безмълвна във нощта.
Прости ми, аз не съм виновна,
виновен е единствено дъжда!

© Маце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??