Apr 6, 2010, 4:19 PM

Признания 

  Poetry » Love
803 0 1

Погледнах те,
в очите ти потънах.
Целунах те,
в устните изсъхнах.
Погалих те,
в ръцете ти увехнах.
Пожелах те,
в оргазма ти се разпилях.
Обикнах те,
в любовта ти изгорях.


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??