Mar 22, 2012, 12:32 PM

Проблем 

  Poetry » Humour
488 0 3

(из цикъла "Вицове в рими")

Звъни във РПУ-то телефона
и глас отсреща: „Ало, господа,
подгоних с джипа някакви галфони
и май че стана, пичове, беда…

кокошки тука някакви прегазих…
Какво да правя?” „Ами от платното
махнете ги!” „Добре! Ами със тази
разбита тяхна кошница… с пежото,

с което бяха те, какво да правя,
че и от него няма нищо здраво?”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??