Mar 2, 2007, 11:25 AM

Проблеми 

  Poetry
712 0 1
Да, проблеми имам! Проблемите са винаги безкрай! Всеки присърце го взимам, за Ада ми това е Рай! Рай, в който аз изгарям. Минута след минута си отивам. Уморено очите си затварям, но от страх да се събудя, не заспивам. И без сън, без мъничко почивка, обикалям бледна ден и нощ. Без път, отровена в горчилка, търся си подслон, ала не го намирам ощ. И в търсенето себе си изгубих, някъде измежду хиляди беди. И на себе си самичка се зачудих как допуснах да изгубя своите мечти.

© Ивелина Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И на себе си самичка се зачудих
    как допуснах да изгубя своите мечти.
    ...
    Мечтите са движещата сила на живота, мила!
    Поздравявам те!
Random works
: ??:??