May 26, 2010, 10:04 PM

Пробуждане 

  Poetry » Other
638 0 13

 

Изподрани улици, сухи стърнища…

Докога ще се лутам,

загубена в нищото?

 

Трънливи бурени и цвете едно…

Искам да го намеря,

ти знаеш защо!

 

Стотици нощи, кристална зора…

Посрещам я с радост,

с надежда една.

 

Слънчев лъч и птица в полет…

Очакваното пробуждане,

в душата – пролет!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??