May 9, 2012, 5:02 PM

Пробуждане 

  Poetry » Love
397 0 0

Сред светлината на заченатия във магия ден

откривам нажежен във бяло порива си нов,

изчезват сенките гротескни от нощния си плен

и лумва в пламъци избухващата в мен Любов!

Сърцето пееща е от възторг по теб авлига

и трелите ù страстно галят утринния хлад,

омаяни са синевата, дърветата и всичко живо,

Светът във мен пробужда се така прекрасно млад!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??