Sep 10, 2007, 8:53 AM

Продавам сърце!!! 

  Poetry
822 0 23
Продавам сърце!
Кой го иска?
Моето е при това.
Казват, че с мекушаво сърце
не оцелява никоя жена.
Продавам сърце!
Десет лева.
Първоначална цена.
Няма ли някой да предложи повече?
Хайде, дами и господа!
Струва си.
Нищо, че е наранявано.
Усетило е какво е беда.
През изпитания е преминавало.
Сражавало се е не в една "война".
Продавам сърце!
Ако го вземете,
получавате и бонус:
моята душа.
Така ще имате две в едно:
едно сърце и една душа.
Продавам сърце!
1, 2, 3...
Продадено!
Ей на онази госпожа.
Бъдете щастлива!
И дано с него
не станете мекушава жена!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??