Aug 14, 2014, 6:08 PM

Продукт на соц.-а 

  Poetry » Humour
457 0 6

"Ние сме продукт на соц.-а! –

смееше се леля Коца.

– И така ще си измреме –

със идеите големи!...

А "другари" бивши цуцат...

и ще цуцат... – не пърцуца,

а отбрани питиета

от луксозните шишета!"

 

Не разбрахме леля Коца –

още вярвахме във соц.-а:

бе идеята "модерна",

беше жив и Коминтерна...

Но изминаха години

и с препатили гърбини –

кой с бастунче, кой със сопа –

дружно влязохме в Европа!

 

Снимката на леля Коца

върху некролог от соц.-а

се усмихва връз дирека...

Нейната е вече лека!...

А "другари"бивши цуцат...

и ще цуцат... – не пърцуца,

а отбрани питиета

от луксозните шишета!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??