Oct 5, 2011, 8:02 PM

Продължава любовта 

  Poetry » Love
440 0 0

 

Радост, нежност, изнемога -

тъй богат душевен мир

и безпаметна тревога,

и целебен еликсир...

Сбран в душата ти всемир!

 

Гали тя във ранна пролет

с ласката на младостта

и те грабва в своя полет

птицата на радостта

със крила на волността!

 

И летиш в простор безкраен

под щастливи небеса...

Идва ден - усещаш смаян

как си тръгва любовта.

Свършват всички чудеса!...

 

И остават ти от нея

утешителни перца.

Птицата вълшебна пее

вече в твоите деца...

Продължава любовта!

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??