Apr 18, 2017, 2:43 PM

Продължение... 

  Poetry » Civilian
230 0 0

152/ И точно преди шест години,

на селския чардак седях

и чаках времето да мине,

с лаптопа нещо си играх.

При мене дойде дъщеря ми,

прочете мои епиграми

и малко троснато ми каза,

защо съм див, като коза,

в лит. сайтовете не се меся

и крия своите творби

във селендурските торби

и с собствено въже ги беся!

И от тогава аз реших

да публикувам някой стих.

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??