18.04.2017 г., 14:43 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
228 0 0

152/ И точно преди шест години,

на селския чардак седях

и чаках времето да мине,

с лаптопа нещо си играх.

При мене дойде дъщеря ми,

прочете мои епиграми

и малко троснато ми каза,

защо съм див, като коза,

в лит. сайтовете не се меся

и крия своите творби

във селендурските торби

и с собствено въже ги беся!

И от тогава аз реших

да публикувам някой стих.

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??