Aug 17, 2008, 12:27 AM

Продължение на "поетът с китара":))) 

  Poetry » Humour
694 0 6
Сърцето ми разбито е тотално,
един поет ми го разби.
Аз влюбена съм... тъй нормално,
ще страдам дълго, може би.
Пегъзий Музовски се казва,
талант от класа
и от сой,
с китарата таланта си показва,
но за любовта ми тъй нехае той.
Как тъжна съм...
не мога да му кажа,
срамувам се...
не знам защо,
как обичта си да покажа,
сърцето ми пробито е с длето.
Обичам те, Пегъзий...
не разбра ли?
Как стене моята душа,
стрелите ми любовни
не видя ли?
В сърцето ти не влезе ли една?

17.08.2008

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??