(из цикъла „Вицове в рими”)
На Жоро Търнокопа,
от бандата на Попа,
във клиника „Сен Лазар” роди му се момиче.
Чевръста акушерка
за малката му щерка
побърза да му каже: „На таткото прилича!
Детето е чудесно
и... четири и двеста...”,
а Жоро Търнокопа изгледа я с респект.
„Дръж седем бона! Ето!
И дай си ми детето!”
... от „бизнеса” си Жоро получил бе дефект.
© Ангел Веселинов All rights reserved.
- 3 и 700.... толкова ли да го оставя или.....
---------------------------------------------------------------
Месрарска му работа - професионални дефекти кво да се прави!