Apr 9, 2019, 8:54 AM

Проклятие 

  Poetry » Love
487 2 2

През сълзи ще целувам сега
някой друг, теб когато те няма.
Щом забърза отново кръвта,
като черна отрова ще пари.

 

Щом очите отново зоват,
ще се давят сред твоята липса.
Щом ръцете се срещат из път,
ще пропада небето безсмислено.

 

И проклех се самичка, уви,
с любовта си към теб нетешима.
Ще целувам сега през сълзи,
с устни, търсещи твоето име.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??