Jan 22, 2015, 5:57 PM

Прокълнати палитри 

  Poetry » Love
382 0 2

Ти и аз не сме магия.
Ние сме тъжен листопад,
по алея, към парка свила,
в измачкания, сивкав град.

 

Ти и аз не сме звездите,
ние сме нощни светлини,
отблясващи в стъклата на колите,
докато незабелязано ръми.

 

Ти и аз не сме безкрая,
ние сме двете изостанали стрелки
на кулата, в която гълъби играят,
а хора не вдигат към нея глави.

 

Ти и аз не сме забрава,
ние сме прокълнати палитри.
Докато сивото ни разрушава,
ела до мен, над всичко да отлитнем.

 

 

22.01.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Докато сивото ни разрушава" - каква находка! Чудесен стих!
  • Красива лирика, прикрита зад минорния воал на сивото!
Random works
: ??:??