Apr 19, 2017, 11:35 AM

Пролет 

  Poetry » Landscape
390 3 2

Утро. Слънце. Светлина.

Птици. Пеперуди.

Пролет. Мирис на цветя.

Рой мушици луди.

Стадо. Чанове. Трева

Тучна и зелена.

Полъх. Утринна роса.

Пролетна премена!

Ручей – момина сълза.

Песен във полето.

Весел смях! Игри. Деца.

Хвърчила в небето.

Ниви. Оран. Семена.

Птици. Пеперуди.

Стадо. Чанове. Трева.

Рой мушици луди!

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудна ти е безглаголната пролет! Поздрави!
  • Много хубаво,направо се усеща ,изниква,като жива картина!!!
Random works
: ??:??