Sep 12, 2006, 5:11 PM

Пролет 

  Poetry
558 0 2
Обичам пролетния дъжд, покрил с кристални капчици тревата и как всичко изведнъж потъва в сребърния свят на чудесата. Обичам пролетния вятър, танцуващ палаво с листата. Обичам и тревата и цветята, преливащи енергия и щастие в сърцата Обичам слънцето, което нежно милва пак земята. Обичам и небето, което слива се с водата. Обичам пролетния дъжд, обичам после и дъгата. Знам, че пролетта ми дава сили, знам, че всички хора искат да са мили. Знам, че няма нищо по-прекрасно от една любов, родена в пролетта, която, знам - ще се запази дори и след смъртта.

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??