Mar 20, 2011, 5:52 PM

Пролет 

  Poetry » For kids
2433 0 31
Пролет – цветна хубавица,
лястовички – броеници!
Минзухарче и кокиче –
мили братче и сестриче!
 
                         Топла слънчева целувка
                        и от Вятърко милувка!
                        Сто усмивки на деца –
                        вече тук е Пролетта!
Нека ви е честита
идващата пролет, приятели!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??