Mar 12, 2011, 11:28 AM

Пролет иде 

  Poetry
508 0 1

ПРОЛЕТ ИДЕ

 

Пролет пристига, пее капчука,

снегът си отива, ледът се пука.

 

Зимата вече да си отива.

Слънчице пече с веселост жива.

 

Душа да сгрее, от студ замряла,

дано запее в стаята бяла.

 

Пролетта млада тя да прослави,

старост-нерадост миг да забрави.

 

Пролет пристига, шумолят клони,

радост повдига, мераци гони.

 

Зимата снежна да си отива!

Чакаме нежна пролет красива.

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??