May 28, 2012, 10:37 AM

Пролетен дъжд 

  Poetry » Love
831 0 2


 

Пролетният дъжд
срещна ни случайно,
рукна изведнъж,
сетне се стопи.
Две въздишки в нас
зейнаха безкрайно
в този ранен час,
с мирис на липи.

Сини езера,
чисти и красиви,
в злия маскарад
взираха се в мен.
Пътят непознат
в пламъци игриви
облак запозна
със неонов ден.

Устните горят.
Мокрите целувки
падат – розов цвят
в звезден листопад.
Сутрешна дъга
къпе се в милувки,
с пулса на мига,
в по-различен свят.

Сутрешни лъчи
вятъра огряват.
В твоите очи
изгревът блести.
Тих, сподавен вик
в двама ни остава.
Спомен, бял светлик
приказно шепти.

 

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??