Apr 17, 2021, 6:04 PM

Пролетен смях 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
400 1 2

Ливади, ливади - каскади зелени,

пръснати в тях,

греят Глухарчета -

сякаш пръски са

                         от Слънчев смях.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??