May 16, 2006, 11:43 AM

Пролетна жена 

  Poetry
1164 1 2

Красива,  бясна и опасна.
Това е тя - жена прекрасна.


Дарява обич на света,
без да иска нищо в замяна.


Рода човешки възхвалява
и деца му тя дарява.


Жена родена пролетта,
време на красивите цветя.


Жена обгряна със светлина -
човек на силните неща.


Жена пред дявола застава,
стига тя да бъде права.


Позициите си тя отстоява,
на пук на всички,
побеждава.


Зад красотата и дива,
печал невиждана,
се скрива.

Но жена е тя,
и трябва да оцелява,
за да има любов по света.

© Деница Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??