Mar 19, 2009, 3:00 AM

Пролетна песничка 

  Poetry » Love
1977 0 8

С копитце бие по челото ти
поредната измама.
Усмивката е сякаш същата,
но в нея мен ме няма.

Вървиш по някакви си улици,
кръстосвам булеварди.
Аз имам хиляди приумици –
живея все във Варна.

Защото там ми е морето
и пристана, и мидите.
А ти нарочно ги отсрочваш
очите ми на Видовден.

Вървиш. Поредната измама
ти обещава бисери.
Морето само че го има
единствено в очите ми.

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??