Apr 4, 2019, 10:32 PM

Пролетна роза 

  Poetry » Love
259 0 0

В пролетта роза цъфти,

приятно тя ухае.

Към нея душа лети,

но за нея сал мечтае.

 

Боже, колко мъка има

на таз земя и в туй сърце!

Далеч си ти, любима,

защо те няма, мило дете!?

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??