Apr 14, 2021, 8:02 AM

Пролетна свежест 

  Poetry » Civilian
238 0 0

 

Днес е облечено всичко в пролетна свежест,

и човек, и цветя, и едва прохождащи по клоните листа.

И облаци, и птици. Дори вятърът притихва пред тази невиждана прелест,

усещане, което срещаме единствено и само в любовта.

 

И толкова чувства събрани в един пролетен цвят,

който и слънце, и дъжд, и вятър привлича.

Кажи ми, не е ли това един по-красив свят,

обичам, а някой и мен, може би, с пролетна свежест обича.

 

Явор Перфанов©

13.04.2021 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??