Apr 10, 2016, 12:51 AM

Пролетно 

  Poetry » Love
527 0 5


Лакомия вятър във косите ти

пак ме предизвиква да ревнувам.

Как не се засрами ненаситника.

Влиза под полите ти. Тършува.

 

Хваща те през кръста и се носите

над земята, все едно вихрушка.

Ти танцуваш като фея. Боса си.

И сред цветни облаци се люшкаш.

 

Смееш се в прегръдката на вятъра,

пролетно красива самодиво.

Налудей се, че ще дойде лятото.

Палавият вятър ще си иде.

 

Ще пристигнат новите горещници,

още по-нахално нетърпими.

Самодива, фея или вещица...

Радвам се

и трите,

че ви имам.

 

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??