Зимата отмина,
пролетта дойде,
буйна и красива,
настани се тя в моето сърце.
Едно сърце, докоснато от любовта.
Любовта.
Тя е магия.
Тя е надежда.
Надежда за обич,
на две сродни души.
Тя е буйна,
буйна и красива.
Красива е като пролетта.
© Наско кирилов All rights reserved.