Jun 8, 2007, 9:59 PM

Пролетно 

  Poetry
436 0 5



Усмихва се слънцето,
птичките пеят,
пчелички нежно жужат.
Ветрецът гальовно
с цъфнали клонки играе.
Усещаш ли люлякът как ухае...





© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??