Feb 23, 2014, 7:49 PM

Пролетно 

  Poetry » Other
337 0 4

 


                                 ПРОЛЕТНО

 

                                 Речни камъчета дните -

                                 веднъж черни, друг път бели.

                                 Текват пролетни водите -

                                 ромон тих и птичи трели...

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??