May 26, 2015, 9:34 PM

Пролетно безумие 

  Poetry » Love
277 0 0

     

 

Вълшебство крие

 всяка пролетна любов,

със светлина и розови листенца  във кръвта.

 

 Огласят лястовици

 небесата  на очите ми,

 щастливо свили  във сърцето ми гнездо.

Не чуваш ли, не виждаш ли, любими?!

 

На  рози и  треви ухае любовта ни окосена

 до сетен стон и до издишка.

 Докато ний се  любим със  звездите.

 

Луната като трепкаща пендара

блести по  зажаднялата  ни гръд,

а моят дух и твоят са се слели

понесени от бриза на живота..

А  моят дух и твоят са обезумели.

 

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??