Sep 17, 2011, 11:45 PM

Пролетно момиче - текст за песен 

  Poetry
859 0 1

Като утринна роса ме докосна любовта. 
По-прекрасна си от пролетта.
Най-красивите цветя, аз и ти накрай света.
Моля се да не е сън това. 

Рефрен: Пролетно момиче.
Ааааааааа, аз много те обичам./2

Как се влюбих, не разбрах! Аз и ти - чаровен грях.
Само двама сме на този свят.
Сгушен в твоите ръце до любимото сърце,
сякаш миг са всички часове.

Пролетно момиче.
Аааааааа, аз много те обичам./2

Вървиме по пътя към нашето щастие
и птиците пеят, но само за нас.
Филм, в който със тебе ний двама участваме.
Сценарий, написан като за нас - щастлив финал. 

Като утринна роса ме докосна любовта. 
По-прекрасна си от пролетта. 


Пролетно момиче,
аз много те обичам./3

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре е написано.Сега остава някой да го изпее добре
Random works
: ??:??