ПРОЛЕТНО НЕБЕ
С любопитство гледам небето.
Сега то е с облаци черни.
Очаквам доброто, което
обеща ми, ако сме верни.
Вятър облаци ще разсее.
Слънцето отново ще светне.
С надежди човек все живее,
иска обич, радост да срещне.
С въпроси поглеждам небето.
Какво ли след миг ще се случи?
Буря или слънце, което
с добро дарява и със сполуки.
© Анка Келешева All rights reserved.