Mar 21, 2007, 9:36 PM

Пролетно усещане 

  Poetry
681 0 6

 

Усещам, пролетта ще е различна,

с много птици и цветя,

внезапно приказна и магнетична,

до мен ще спре, ще грейне ТЯ.

 

Усещам, ще ми носи топлина,

сърцето ми с копнежи ще изпълва,

ще ме гали със копринена ръка,

и аз от любовта й ще покълвам.

 

Усещам, че ще бликнат две реки,

за да измият мъка от очите,

и ще заплача с радостни сълзи,

че на самотата свършиха се дните.

 

Усещам, че ще е вълшебно,

отново ще политам в две ръце,

отново към небето звездно,

ще ме понасят нейните криле.

 

Усещам, пролетта ще е прекрасна,

най-прекрасна случвала се до сега,

слънце във очите ще проблясва,

ще крача гордо, водейки я за ръка.

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??