Mar 17, 2008, 10:39 AM

Пролетно влюбени 

  Poetry » Love
899 0 32
- Ти ме правиш щастлив! -
изрече задъхано.
И светът завъртя се
смутен.
- Имам нужда от теб, от дъха,
от сърцето ти,
от смеха -
все за мен отреден.

- С теб се чувствам така,
сякаш съм цялостен!
И камбана за миг
прозвъня.
- Аз съм твоята Анима!
Ти пък моят си Анимус! -
тя прошепна...
и всичко замря.

А навън денят се
усмихваше слънчево
и поклащаше клонки
във такт.
Чичопеят игриво
подсвиркваше влюбено
песен звънка.
Да! Пролет е пак!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??