Aug 6, 2023, 12:23 PM

Пролетно вълшебство 

  Poetry » Love
185 0 3
   Пролетно вълшебство

 

Душата ми, когато те намери

в едно небе, изпълнено с любов,

ще плачат с мене облаците бели

от щастие огромно – вечен зов.

 

Не се страхувай, обич донеси ми,

сама не ме оставяй в този свят!

В живота си аз само тебе търсих –

вълшебство пролетно, прекрасен  цвят!

 

Ще те обичам нежно и красиво,

за теб ще бъда радост, светлина,

ще те рисувам с поглед и със устни

и ти за мен ще бъдеш пролетта.

 

Сърцето ти със мойто ще обвържа,

в прегръдка ще ни свърже любовта

и пролетна пътека ще направя,

осеяна с любов и красота.

 

Не се страхувай, обич донеси ми,

сама не ме оставяй в този свят!

В живота си аз само тебе търсих –

вълшебство пролетно, прекрасен цвят!

 

                    Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??