Mar 2, 2019, 11:02 AM

Пролетта е новата надежда 

  Poetry
280 3 3

Разкъсаха се облаците сиви,

залят бе небосвода в светлина.

Затичаха хлапетата – игриви,

щом стопли се студената земя.

 

Окичваха се с мартеници цветни,

заричаха се в здраве и любов –

щастливи хора с думите заветни

в душите засадиха устрем нов.

 

Усмивките обсипаха земята,

искряща глъч разнесе се навред.

И нека тая пролет е в сърцата

със сбъднати желания безчет!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??