...Пролетта...
(на мама)
Най - накрая дойде пролетта с радостта си чудата-
най - красивата спирка от влака, наречен сезони,
праща ни слънцето топлина и сила и огрява света ни
пеперудите и птиците завръщат се с още повече любов в сърцата...
И човек се чуди и се пита?!
Какво притежава пролетта, че провокира в нас живота и добрината? -
Когато идва тя, идват и дъжда и росата, и дъгата, които учат ни
да си вървим по пътя, плачейки от
щастие...!
© Лили Вълчева All rights reserved.