Nov 13, 2012, 8:40 PM

Промисъл 

  Poetry » Other
383 0 0

Докато на този свят 

парите имат смисъл,

то за Любовта - единствен ход

ще си остане Божия промисъл.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??