Dec 3, 2011, 12:41 AM

Промоция 

  Poetry » Love
1463 0 15

Не ме обичай тихо и полека.

Обичай ме безумно. И на екс.

Жигосай ме с целувкова пътека

и с просека маркирай моя лес.

 

На кожата ми вехне красотата,

на устните топи се сочността...

Платната - още слаби за нататък...

а котвата ми - млада за ръжда...

 

Сега съм на промоция. Вземи ме!

Вълшебна есен, пълна с плодове.

Релефът ми набъбва с твойто име,

душата ми за теб... душа бере...

 

За нова пролет хич не ми се мисли,

отдавна не закусвам със мечти.

Еййй, ябълка съм. Пост е. Отхапи си

или със "свинско" пак се натъпчи.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??