Sep 20, 2007, 11:23 PM

Промяна 

  Poetry
461 0 10

  Листата падат по зелената трева,

 килими шарени лежат.

Каква прелест и красота

на земята те редят.



Птиците заминават си оттук.

Прелитат и сбогуват се с всичко.
Oтлитат пак към топлия си юг,
оставаме без капка радост тук.



Есента е тъжна и студена,

сякаш лошото царува в нея.

Има си и хубави страни,

просто трябва да ги

опознаеш ти.









 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??