мое щастие времето спря
и в дъха ти вкуси съдбата си
всички малки бодливи дела
се оказаха не забити в петата ти
според кръглият мит осъзнал
уязвимата роля на общата сцена
победеният е герой а героят
е длъжен да дава… и взима
ние с теб осъзнаваме частния
пропуск в общото право
влюбено в позитивния резултат
то не знае колко е ценна
анти-ахилесовата ни воля
в ахилесовата се цели
както винаги всеки глупак
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.