Nov 5, 2012, 3:12 PM

Прошепнато с любов 

  Poetry » Love
1310 1 33

Когато

ме прегръщаш с топлите си длани,

а шоколадът от очите ти се разтопи по мен,

когато

сърцето бие с ритъм - сбъднати желания,

а в устните се сгушват

нотички от приказен рефрен...

Когато

всяко атомче във тялото пулсира

със ураганна сила,

но нежно шепнейки - любов,

тогава

се превръщам в цялост, крехка и ранима

и жадно пия

от шепите на чудото живот...

Тогава

забравям всичките сълзи и липси,

пропуква се тъгата,

а в процепите ù се раждат бели хризантеми.

Тогава

покълва щастието и намирам смисъл

в едно обичане,

в това, че съм до тебе.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??