Mar 28, 2013, 12:55 PM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy
499 0 0

Прошка искам, прошка давам,
но току така аз не подарявам,
не си мислете, че друг съм аз,
бих ви изпепелил завчас!

© Дим Кал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??